TP Musik & Film er lukket ned – vi henviser i stedet til Gucca.dk

Kære Kunde

De sidste ord fra TP Musik
Vores oprindelige postordrebutik åbnede vi i efteråret i 1977 på Frederiksberg. Og kun kort tid efter åbnede vi dørene op til vores første butik med salg af plader. Siden dengang har udvalget af vores produkter været meget varierende og produktgrupperne mange forskellige. Vi har haft en særlig interesse i vinylplader, og det er en af grundene til at vi har bibeholdt produktgruppen lige til i dag.

35 år i branchen med film, musik og spil har været yderst interessante, og det er passionen der har drevet os. Vi har været interesserede i medieformaterne og deres udvikling lige fra start, og gennem alle årene har vi fulgt med på tætteste hold, men da vi nu vælger at takke af, kan du ikke længere bestille dine plader her hos os.

Vi henviser dig til Gucca.dk
Det er med de bedste anbefalinger, at vi fremover henviser dig til Gucca.dk, der er et firma med over 11 års erfaring inden for online handel. Gucca.dk har mange forskellige genrer repræsenteret indenfor musikkens verden, og du vil med stor sandsynlighed finde lige præcis den genre eller kunstner, som du er på udkig efter.

Læs mere om Gucca.dk og find deres kontaktoplysninger på forsiden.

Det endelige farvel og mange tak lyder her fra TP Musik.